Áttekintő

Április

  • 1., 17 óra Mozivédő tüntetés
  • 2., 18 óra Demonstráció a cigányterror ellen - ellendemonstráció
  • 5., 8 óra Tüntetés a kilakoltatások ellen
  • 6., 18 óra Emlékmenet a köztársaságért.
  • 8., Gyalogos menet Esztergomból Budapestre
  • 9., 13.30 (Gyülekező 11 órától 13 óráig) Euro-Demonstráció a szakszervezetekkel.
  • 15., 18 óra LMBT szervezetek tiltakozása az alkotmány diszkriminációja ellen
  • 15. 18 óra "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" - az új alkotmány ellen
  • 16., 10 óra Rendvédelmi szervezetek tiltakozása
  • 16., 15 óra Magyar Demokratikus Charta
  • 17. 14 óra "Nem erről volt szó!" Az LMP a tervezett alkotmány ellen.
  • 17., 17 óra Az Élet Menete
  • 18. MSZP demonstráció a tervezett alkotmány ellen

Tüntetésfigyelő

Mikor, hol lesz tüntetés, demonstráció?

Friss topikok

  • ZöldMarci: A 18-i MSZP tüntetés helyszíne változott (nem lesz az Alkotmány utcában) és kettő is lett belőle: ... (2011.04.13. 23:38) 2011. április

Linkblog

2012.09.11. 20:12 Molnár Norbert

2012. szeptember 24. "A nagy demonstráció a jogainkért, életünkért"

Időpont: 15 óra

Helyszín: Kossuth-tér. http://goo.gl/maps/NbRbj

Szervezők: Tóth Kata és László P Kovács

Információ: "Felhívás!


Magyarország minden lakójához, a civil polgárokhoz, az ország területén működő valamennyi civil és politikai szervezethez, szervezett és spontán csoporthoz!!!

A három nagy szabadságharcunk (a Rákóczi szabadságharc, az 1848-49-es és az 1956-os forradalom és szabadságharc) egyike se hozott szabadságot a magyar népnek, mert az „elit” egy része mindig elárulta a népet, és a nép háta mögött alkut kötött elnyomóinkkal a szabadságunk feladásáról.

A mai „politikai elit” ugyanezt teszi!!!

Miközben a „magyar érdek” megvédéséről hazudnak, aközben alkotmányellenesen alkotott Alaptörvénnyel, szerzett jogainktól (nyugdíj, szociális ellátás) fosztanak meg bennünket egy tollvonással.

A középréteg fokozatosan süllyed lefelé, a dolgozókból kiszolgáltatott közmunkást vagy éhbérért foglalkoztatott „rabszolgát” csináltak, földönfutókká és hajléktalanokká válunk a saját hazánkban! Mindezt azért, hogy a nemzetközi tőke segítségével, azok helytartóiként egy szűk réteg (a gazdasági és politikai elit) egyre jobban éljen!

Az állam már nem a közösséget kiszolgáló intézményrendszer, hanem az „elit” diktatúrájának eszköze a saját hatalmának fenntartása érdekében.

Elég volt az évszázados szándékos megosztásunkból! Elég volt abból, hogy ebben az országban (és a világban is) azért nem tudunk előremutató dolgokkal foglalkozni mindannyian, mert egymás ellen fordítottak minket EMBEREKET és ez mára már olyan szintre fokozódott, ami társadalmunknak darabjaira hulló és egymással marakodó torz roncsait eredményezte, miközben a mindenkori elit tovább betonozza magát a hatalomba a folyamatosan "kimentett" vagyonával, ennek a folyamatnak egyenes eredményeképpen és pont ezért! Mert mi, EMBEREK hagyjuk.

ELÉG VOLT, NEM TŰRJÜK TOVÁBB!!!
Várunk mindenkit 2012. szeptember 24-én 15 órára a Kossuth térre, aki ezt ugyanígy látja, aki ugyanígy gondolja, hogy ebből ELÉG VOLT!!!"

https://www.facebook.com/events/407629042627032/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr384770859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása