Áttekintő

Április

 • 1., 17 óra Mozivédő tüntetés
 • 2., 18 óra Demonstráció a cigányterror ellen - ellendemonstráció
 • 5., 8 óra Tüntetés a kilakoltatások ellen
 • 6., 18 óra Emlékmenet a köztársaságért.
 • 8., Gyalogos menet Esztergomból Budapestre
 • 9., 13.30 (Gyülekező 11 órától 13 óráig) Euro-Demonstráció a szakszervezetekkel.
 • 15., 18 óra LMBT szervezetek tiltakozása az alkotmány diszkriminációja ellen
 • 15. 18 óra "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" - az új alkotmány ellen
 • 16., 10 óra Rendvédelmi szervezetek tiltakozása
 • 16., 15 óra Magyar Demokratikus Charta
 • 17. 14 óra "Nem erről volt szó!" Az LMP a tervezett alkotmány ellen.
 • 17., 17 óra Az Élet Menete
 • 18. MSZP demonstráció a tervezett alkotmány ellen

Tüntetésfigyelő

Mikor, hol lesz tüntetés, demonstráció?

Friss topikok

 • ZöldMarci: A 18-i MSZP tüntetés helyszíne változott (nem lesz az Alkotmány utcában) és kettő is lett belőle: ... (2011.04.13. 23:38) 2011. április

Linkblog

2012.09.11. 20:12 Molnár Norbert

2012. szeptember 24. "A nagy demonstráció a jogainkért, életünkért"

Időpont: 15 óra

Helyszín: Kossuth-tér. http://goo.gl/maps/NbRbj

Szervezők: Tóth Kata és László P Kovács

Információ: "Felhívás!


Magyarország minden lakójához, a civil polgárokhoz, az ország területén működő valamennyi civil és politikai szervezethez, szervezett és spontán csoporthoz!!!

A három nagy szabadságharcunk (a Rákóczi szabadságharc, az 1848-49-es és az 1956-os forradalom és szabadságharc) egyike se hozott szabadságot a magyar népnek, mert az „elit” egy része mindig elárulta a népet, és a nép háta mögött alkut kötött elnyomóinkkal a szabadságunk feladásáról.

A mai „politikai elit” ugyanezt teszi!!!

Miközben a „magyar érdek” megvédéséről hazudnak, aközben alkotmányellenesen alkotott Alaptörvénnyel, szerzett jogainktól (nyugdíj, szociális ellátás) fosztanak meg bennünket egy tollvonással.

A középréteg fokozatosan süllyed lefelé, a dolgozókból kiszolgáltatott közmunkást vagy éhbérért foglalkoztatott „rabszolgát” csináltak, földönfutókká és hajléktalanokká válunk a saját hazánkban! Mindezt azért, hogy a nemzetközi tőke segítségével, azok helytartóiként egy szűk réteg (a gazdasági és politikai elit) egyre jobban éljen!

Az állam már nem a közösséget kiszolgáló intézményrendszer, hanem az „elit” diktatúrájának eszköze a saját hatalmának fenntartása érdekében.

Elég volt az évszázados szándékos megosztásunkból! Elég volt abból, hogy ebben az országban (és a világban is) azért nem tudunk előremutató dolgokkal foglalkozni mindannyian, mert egymás ellen fordítottak minket EMBEREKET és ez mára már olyan szintre fokozódott, ami társadalmunknak darabjaira hulló és egymással marakodó torz roncsait eredményezte, miközben a mindenkori elit tovább betonozza magát a hatalomba a folyamatosan "kimentett" vagyonával, ennek a folyamatnak egyenes eredményeképpen és pont ezért! Mert mi, EMBEREK hagyjuk.

ELÉG VOLT, NEM TŰRJÜK TOVÁBB!!!
Várunk mindenkit 2012. szeptember 24-én 15 órára a Kossuth térre, aki ezt ugyanígy látja, aki ugyanígy gondolja, hogy ebből ELÉG VOLT!!!"

https://www.facebook.com/events/407629042627032/

Szólj hozzá!

2012.09.11. 19:50 Molnár Norbert

2012. szeptember 16: Nők lázadása

Időpont: 14 óra.

Helyszín: Kossuth-tér: http://goo.gl/maps/NbRbj

Szervezők: Ungár Klára, Dés Magda, Lovas Nagy Anna, Ledényi Bea, Péterfy-Novák Éva, Antoni Rita

Információ: "Várunk mindenkit akit felháborít Varga István fideszes képviselő tegnapi kijelentése: a családon belüli erőszakot az szüntetné meg, ha minden nő 2-5 gyereket szülne. "Ha minden nő megszülte a maga két-három gyerekét, akkor lehet önmegvalósítani."
Várunk mindenkit akik a nők elleni erőszak ügyét fontos, társadalmat érintő ügynek tartják. Akik elvárják a parlamentben ülő képviselőktől, hogy az európai normáknak megfelelően, a nőket egyenrangú állampolgárnak tekintsék, nem szülőcsatornának, nem a népességszabályzás eszközének.
Csatlakozó szervezetek, csoportok jelentkezését várjuk:
noklazadasa@gmail.com"

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/226562757469490

Szólj hozzá! · 3 trackback

2012.09.11. 19:45 Molnár Norbert

2012. szeptember 15. Tüntetés a választási regisztráció ellen

Időpont: 15 óra

Helyszín: Batthyányi örökmécses. http://goo.gl/maps/74aHi

Szervező: Demokratikus Koalíció

Információ: "A Demokratikus Koalíció 2012. szeptember 15-én, szombaton 15 órától tüntetést szervez a Batthyány-örökmécsesnél az előzetes választási regisztráció ellen. A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint a választási regisztráció alkotmányellenes, súlyosan korlátozza az állampolgári jogokat, magyarok millióit zárja ki a döntés szabadságából, a hazából.  

Ha van választási regisztráció, akkor nincs szabad választás. Ha nincs szabad választás, úgy Orbán Viktor demokráciapusztító kormánya Magyarország nyakán marad.  Ha Orbán Viktor marad, akkor marad az egykulcsos adó, amellyel a gazdag gazdagabb, a szegény még szegényebb lesz, generációk szorulnak ki az egyetemekről és a jövőből, tovább épül és rabol a fideszes rokonok és haverok mutyi- és Közgép-világa.  

A Demokratikus Koalíció tiltakozni hív mindenkit, akinek fontos gyermekeink és az ország jövője. Akadályozzuk meg együtt az alkotmányos jogainkat korlátozó regisztrációt! Tiltakozzunk az Orbán-rendszer ellen, hogy Magyarország rémálma mihamarabb véget érjen!"

Szólj hozzá!

2012.09.11. 19:40 Molnár Norbert

2012. szeptember 11. 18 óra: Kis esti levegőzés a nőgyűlölet ellen

avagy spontán gyülekezés Varga István képviselő felszólalása ellen

Helyszín: Kossuth-tér. http://goo.gl/maps/xECP3

Szervezők: Kati Whateverilles és Zupa Karzaj

Információ: "Tűrhetetlen, hogy olyan képviselők foglalnak helyet a parlamentben, akik szerint a NŐ nem más, mint az állam inkubátora, egyetlen dolga a gyerekszülés, más értelme életének nincsen.

Tűrhetetlen, hogy elhangozhat az, hogy a családon belüli erőszak megoldható probléma, amennyiben a nők nem "emancipálódnak".

Tűrhetetlen, hogy a családon belüli erőszak jogi állásának témája még ma is asztal alá söprendő téma a parlamentben.


Találkozunk a Parlament előtti téren, ma 6-kor."

Előzmények: http://nol.hu/belfold/a_fidesz_szerint_a_gyerekszules_megoldja_a_csaladon_beluli_eroszakot

"A fiatal nők legfontosabb hivatása a gyerekszülés” – ez a véleménye például Varga István fideszes képviselőnek, aki azt is hozzátette, az anyák jobban tennék, ha szülnének két-három vagy inkább négy-öt gyereket, a politikus szerint ez megoldaná a családon belüli erőszak kérdését. Mint mondta, a nők az emancipáció és az önmegvalósítás mellett elfelejtettek szülni, és emiatt fogy a magyar. 

Karvalics Ottó KDNP-s képviselő azt mondta a vita során: először a családoknak példát kellene mutatniuk, hogyan lehet békében élni egymás mellett, és majd csak utána lehetne a nőknek érvényesülniük."

Szólj hozzá!

2012.09.11. 19:34 Molnár Norbert

2012. szeptember 9-15: Éhségsztrájk a Kossuth-téren

Információ: https://www.facebook.com/notes/gyurcs%C3%A1ny-ferenc/mi%C3%A9rt-nem-csin%C3%A1lnak-m%C3%A1r-valamit/466779116687889


"Ma estétől hét napon keresztül a Demokratikus Koalíció politikusaival, Molnár Csabával, Niedermüller Péterrel és Kolber Istvánnal éhségsztrájkba kezdünk a Parlament előtt. Nem a kormányhoz fordulunk, tudjuk, hogy a parlamenti kétharmad nem kér az ellenvéleményből. Célunk, hogy felhívjuk a választók figyelmét arra, hogy az előzetes regisztráció ellehetetlenítheti, hogy elzavarjuk az Orbán-rendszert, amely tönkretette az országot, tönkretette életünket. Nem akarunk belenyugodni abba, hogy választók milliói csendben tűrik, hogy magányossá vált hazánk, hogy sodródunk a nemzeti- és milliók magáncsődje felé, hogy pusztul az ország. Bárhová nézünk, baj van. A kormány mégsem megoldást kínál, hanem saját, egyre jobban morzsolódó hatalmát kívánja bebetonozni. Nincs okunk, hogy szótlanul tűrjük az iskolarendszer, a felsőoktatás feldúlását, az egészségügy tönkretételét, a dolgozók megalázását, a kulturális-, művészeti élet kiüresítését, a befektetőkkel való öngyilkos hadakozást, a csökkenő béreket, a növekvő inflációt."

Szólj hozzá!

2011.04.04. 12:00 Molnár Norbert

2011. április

Címkék: tüntetés április alkotmány demonstráció charta szervezetek szakszervezetek etuc rendvédelmi egymillióan

Tüntetések, demonstrációk áprilisban.

 

Április 1., 17 óra Mozivédő tüntetés

Helyszín: 5. kerületi Főpolgármesteri Hivatal, Városház u. 9-11. Térkép

Cél: "Ne adják el az Európa mozit se!" (utcai plakátról leírva)

 

Április 2., 18 óra Demonstráció a cigányterror ellen - ellendemonstráció az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért facebookos csoport szervezésében.

Helyszín: Hejőszalonta Térkép

A Jobbik felhívása: http://www.royalmagazin.hu/_kepek-2011/wcikk8401-8600/8557-demonstracio-a-ciganyterror-ellen.jpg

Az ellendemonstráció szövege:

 

TÁMOGATÓ NYILATKOZAT

Mi, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért oldal tagjai fontos és támogatandó ügynek tartjuk a szolidaritást a származásuk alapján megkülönböztetett embertársainkkal. Elítéljük, hogy félkatonai szervezetek terrorizáln...ak cigány közösségeket Magyarország különböző pontjain.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom fáklyás felvonulást hirdetett 2011. április 2-án 18:00 órára a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejőszalontára. (
http://www.royalmagazin.hu/_kepek-2011/wcikk8401-8600/8557-demonstracio-a-ciganyterror-ellen.jpg)
A hejőszalontai roma közösség kérésére a demonstráció ideje alatt (szükség esetén tovább is) élő láncot alkotunk a helyi cigánysor körül.
Kérünk mindenkit, aki teheti, csatlakozzon hozzánk, hogy meg tudjuk akadályozni a szélsőjobb bevonulását a cigánysorra.
Találkozó budapestieknek: 2011. április 2. 15:00 Blaha Lujza tér, 7-es buszmegálló melletti parkoló. Kérlek, jelezd az alábbi címen, ha szükséged van valakire, aki levisz, vagy ha segítséget tudsz nyújtani autóval nem rendelkező társainknak a lejutásban:
https://spreadsheets.google.com/ccc?authkey=CLXGz60N&key=t6YD6kimlVvTBPPSTcaPzaA#gid=0

 

Április 5., 8 óra Tüntetés a kilakoltatások ellen

Helyszín: Pesti Központi Kerületi Bíróság - Varsányi Irén utca 40-44. Térkép

Mi továbbra is elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az önkormányzatok lakáspolitikája gyártja, és nem megszünteti a hajléktalanságot.

Gyere el a tárgyalásunkra! Tiltakozz az elhelyezés nélküli kilakoltatások ellen, és támogass minket jelenléteddel!

Program:
8.00-8.10 tiltakozó demonstráció a bíróság épülete előtt: szociális bérlakásokkal az elhelyezés nélküli kilakoltatások ellen
8.30-16.00 szolidaritás a polgári engedetlenséget gyakorló aktivistákkkal a 402-es tárgyalóteremben

Ha be szeretnél jutni az első és legfontosabb tárgyalásra, mindenképpen valamivel 8 előtt érkezz! Ha nem tudsz jönni reggel, csatlakozz hozzánk a nap folyamán minden óra 30-kor. A tárgyalások állásáról Dósa Mariannál tudsz érdeklődni a 70 509 8510-es számon.

További információk: A Város Mindenkié blog, Facebook esemény oldal

 

Április 6., 18 óra Emlékmenet a köztársaságért.

Helyszín: Gyülekező: A Dohány utcai zsinagóga előtti téren Térkép

Az emlékmenet útvonala: Dohány utca - Akácfa utca - Dob utca - Klauzál tér - Kazinczy utca - Wesselényi utca - Dohány utcai zsinagóga.

2011. március 9-én a Fidesz-KDNP frakció nyilvánosságra hozta az új alkotmány tervezetét. Ez a tervezet szakít a liberális demokráciák európai hagyományával, s megcsúfolja a köztársaság mindannyiunk számára oly nemes eszményét. Történeti jogfolytonosságot vállal a két világháború közötti Magyarországgal, amely a holokauszt borzalmaival végződött. A kereszténységet és a... Szent Koronát emlegeti, miközben kísérletet tesz egy egész történeti korszaknak a történelemből és a kollektív emlékezetből való kitörlésére.
Meghaladott, korszerűtlen, és igazságtalan társadalomképet közvetít, amely nem vesz tudomást a társadalmi, kulturális változásokról, a megváltozott családformákról, a nők jogairól és emancipációjáról, a felvilágosult, nyílt és nyitott társadalomról, a civil kezdeményezésekről, a fékek és ellensúlyok rendszeréről. Helyette a bezárkózást, a kirekesztést, az alkotmánybíróság és népszavazás
intézményének korlátozását választja.

További információk: Facebook esemény oldala,Szema.hu

 

Április 8., Demonstráció Tétényi Éva polgármester vezetésével az esztergomi áldatlan állapotok ellen. Nyílt levelet visznek gyalog a Parlamentbe az új választások kiírása érdekében.

Indulás 8-án este (Esztergom), érkezés: 9-én délelőtt a budapesti Parlament elé.

Eljött az idő, amikor tehetünk valamit magunkért, egymásért, a közösségért és a városért! Fogjunk most össze és meneteljünk együtt 2011. április 8-án az Országház elé. Esztergomi választópolgárként vigyük el közösen a nyílt levelet, mutassuk meg, hogy mi esztergomiak valóban a változásra szavaztunk, a
döntésünk, a demokrácia és TÉTÉNYI ÉVA mellett továbbra is kiállunk!

Forrás: Facebookos csoport, ATV, Szeretgom

 

Április 9., 13.30 (Gyülekező 11 órától 13 óráig) Euro-Demonstráció a szakszervezetekkel.

Képek: https://picasaweb.google.com/104665417413054243100/SzakszervezetiTuntetes20110409?feat=directlink

Helyszín: Budapest, Hősök tere (indulás) - Andrássy út - Astoria (érkezés) Térkép

A demonstrációra Európa minden szegletéből több ezer munkavállalót várunk, hogy közösen mondjunk nemet a megszorításokra, és igent a munkahelyteremtésre és növekedésre. A rendezvény időzítésének célja, hogy minél nagyobb nyomást gyakoroljunk Európa pénzügyminisztereire és a nemzeti bankok vezetőire.

Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) 82 nemzeti szakszervezeti konföderáció és 12 európai szakszervezeti konföderáció szövetsége, amely összesen mintegy 45 millió munkavállalót képvisel Európában.
A demonstráció részleteit a hat magyar konföderáció és az ETUC közösen dolgozza ki a következő hónapban. (LIGA Szakszervezetek)

További információk: Liga, Facebookos eseményoldal, VDSzSz

 

Április 15., 18 óra LMBT szervezetek tiltakozása az alkotmánytervezet házasságra vonatkozó passzusa és egyéb, általuk diszkriminatívnak tartott koncepciói ellen.

Helyszín: Budapest, Alkotmány utca és a Kossuth tér kereszteződése. Térkép

Az aláírók létrehozták a Meleg Egyenjogúságért Koalíciót (MEGYEK), amely egységesen kíván fellépni a társadalmi egyenlőség érdekében. Az első nyilvános megmozdulásuk az alkotmány szerintük diszkrimináló rendelkezései elleni tüntetés lesz.

További információk: ma.hu, nol.hu

 

Április 15. 18 óra "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" facebookos mozgalom tüntetése az alkotmány ügyében

Helyszín: Budapest, Alkotmány utca Térkép

Március 15-én kiderült, hogy sokan vagyunk, akik elutasítjuk az egyoldalú hatalmi beszédet. Most még inkább szükség van ránk, szabadságszerető civilekre. Az a dolgunk, hogy megmutassuk, nem kérünk az egypárti alkotmányból. Mi, a Szabad sajtó útján tartott ötvenezres megmozdulás szervezői, új demonstrációra hívunk benneteket. 2011. április 15-én várunk mindenkit, aki olyan alkotmányt szeretne, amit pártállástól és világnézettől, kortól, származástól, bőrszíntől, nemtől, szexuális beállítottságtól és vallástól függetlenül a Magyar Köztársaság minden állampolgára a magáénak érezhet.

Tüntetésünk reményt adott számos jelentős civil-, jogvédő és érdekképviseleti szervezetnek is: velük közösen úgy döntöttünk, hogy nem külön-külön, hanem összefogva tiltakozunk az egypárti alkotmány ellen, köztársaságunk védelmében.

További információk: Bejelentés oldala, Pontos időpont és helyszín

 

 

Április 16., 10 óra Rendvédelmi szervezetek tiltakozása

Helyszín: Hősök tere - Parlament Térkép

HIVATÁSUNK VÉDELMÉBEN KÖVETELJÜK:
1. ,,Halálpálya” helyett, kiszámítható, tisztes megélhetést biztosító Életpályát!
2. A jelenleg hivatásos állományúak változatlan feltételekkel vonulhassanak nyugállományba!
3. A már nyugállományúak státuszának és juttatásainak megőrzését!
4. Az illetmények több éves befagyasztását kompenzáló illetményemelést!
5. Törvényileg garantált legyen az illetményalap, és a bértábla inflációval történő emelése a fegyveres és rendvédelmi szférában!
6. Heti 40 órás munkaid felett, ellentételezés nélkül ne lehessen munkavégzésre kötelezni bennünket!
7. Az egészségmegőrzéshez, a rekreációhoz és az elvárt fizikai erőnlét biztosításához szükséges feltételeket az állam biztosítsa!
8. Korszerű védő- és munkaeszközöket!

További információk: Plakát PDF dokumentum

 

Április 16., 15 óra Magyar Demokratikus Charta - Demonstráció az Orbán-alkotmány elutasításáért

Helyszín: Budapest, Batthyány-örökmécses Térkép

Kezdeményezzük, hogy a szabadság minden híve közösen álljon ki az 1989-es alkotmány mellett, az Orbán-féle alaptörvény ellen a zárószavazást megelőző szombaton, április 16-án délután három órakor a Batthyány-örökmécsesnél (Bp. V., Báthory utca).
 
Bauer Tamás   Debreczeni József   Márton László   Vágó István   Vitányi Iván
a Magyar Demokratikus Charta szóvivői
 

További információk: Charta oldal

 

Április 17. 14 óra "Nem erről volt szó!" A Lehet Más a Politika a tervezett alkotmány ellen.

Helyszín: Budapest, Vörösmarty tér Térkép

A Fidesz kormány és alkotmánytervezete rég nem látott veszélyt jelent a demokráciára, a szociális és környezeti jogokra. Ezért az LMP április 17-re tüntetést szervez a budapesti Vörösmarty térre.

További információ: LMP oldal

 

Április 17., 17 óra Az Élet Menete

Helyszín: Budapest VII. Klauzál tér Térkép

„Két olvasata van az Élet Menetének. Az egyik, hogy ott megyünk, ahol annak idején mentek a budapesti zsidók; a Duna-parton, ahol később sokakat a Dunába lőttek. A másik olvasata, hogy él a magyarországi zsidóság. Élnek Magyarországon azok az emberek, akik nem igenlik azt, ami 1944-ben történt. Nem véletlen, hogy ebben a menetben egyszerre van jelen a szomorúság és az öröm” – mondta a holokauszt emléknap kapcsán a Duna Televízió reggeli műsorában Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke.

További információ: Honlap

 

 

Április 18. MSZP demonstráció a tervezett alkotmány ellen

Helyszín: Budapest, Alkotmány utca Térkép

Utcai demonstrációkkal is meg kell védeni a köztársaságot – mondta Simon Gábor választmányi elnök, az MSZP párt parlamentjének hét végi ülését követően. A delegáltak ezen elfogadtak egy állásfoglalást, amely kimondja: a Fidesz–KDNP alkotmánytervezete ellentétes az ország demokratikus hagyományaival és a magyar alkotmányossággal.

További információk: nol.hu

9 komment · 1 trackback

2011.04.01. 11:54 Molnár Norbert

Demonstrációk Hejőszalontán

Április 2., 18 óra Demonstráció a cigányterror ellen - ellendemonstráció az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért facebookos csoport szervezésében.

Helyszín: Hejőszalonta Térkép

 

HVG.hu - Hejőszalonta: szétválasztották a jobbikos és antirasszitsa tüntetőket

NOL.hu - Készültség, kommandósok Hejőszalontán

Figyelőnet - A Jobbik ellen tüntetnek Hejőszalontán

Hírszerző - Elindultak a Jobbik ellen tüntető civilek Hejőszalontára

MNO - A Jobbik Hejőszalontán demonstrált, a jogvédők tiltakoztak + Képriport

HírTV - A „cigányterror” ellen tiltakoztak Hejőszalontán (+videó)

Népszava Online - Hejőszalonta - Az áldozat házánál demonstrálnak

Bors Online - Hejőszalontán nem értik a tüntetést

Metropol - Jobbikosok, jogvédők, rendőrök és romák Hejőszalontán

 

További információk:

A Jobbik felhívása: http://www.royalmagazin.hu/_kepek-2011/wcikk8401-8600/8557-demonstracio-a-ciganyterror-ellen.jpg

Az ellendemonstráció szövege:

Támogató nyilatkozat 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom fáklyás felvonulást hirdetett 2011. április 2-án 18:00 órára a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejőszalontára.

Mi, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért oldal tagjai a Magyar Köztársaság alkotmányával összhangban valljuk, hogy a közrend és a közbiztonság fenntartására a jogállami normák betartásával működő, megfelelő erőforásokkal rendelkező rendőrség és nem önjelölt paramilitáris csoportok jelentenek garanciát.

Elítéljük, hogy félkatonai szervezetek kisajátítsák az állam erőszakmonopóliumát és megfélemlítsék a polgárok egy önkényesen, bőrszín alapján megkülönböztetett csoportját. Embertársaink szisztematikus megfélemlítése nem tartozhat a gyülekezési jog védelme alá!

A hejőszalontai roma közösség kérésére a demonstráció ideje alatt (szükség esetén tovább is) élőláncot alkotunk a település romák lakta része körül, hogy így őrködjünk a jogbiztonság felett.

Vállalj szolidaritást Te is a megfélemlített roma közösséggel – ha ma sikerül őket kirekeszteni az egyenjogú polgárok sorából. Vajon kik lesznek a következők?

Szervezd meg a lejutásodat, és találkozunk holnap 5-kor Hejőszalontán! 

Ne engedjük szétszakítani a Köztársaságot!

Facebookos bejegyzés

 

Szólj hozzá! · 1 trackback